ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Όροι Χρήσης

Για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου συλλέγουμε από τους πελάτες μας τα αναγκαία στοιχεία για τη διενέργεια συναλλαγών. Η επιχείρησή μας δίνει άμεση προτεραιότητα στην τήρηση του απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων ακολουθώντας τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων. Διαφυλάσσουμε αυστηρά κάθε πληροφόρηση που μας παρέχετε. Οι ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε προϋποθέτουν τη χρήση των παρακάτω προσωπικών δεδομένων σας:


Το ονοματεπώνυμό σας

Τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Το τηλέφωνό σας

Την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνσή σας (διεύθυνση, Τ.Κ., πόλη, νομός, χώρα).


Σε περίπτωση εταιρείας, όπου γίνεται έκδοση τιμολογίου, απαιτούνται επιπλέον τα παρακάτω στοιχεία:


Τίτλος Εταιρείας

Δραστηριότητα Εταιρείας

Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.)

Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.)

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων Πελατών σε Τρίτους


Οποιαδήποτε στιγμή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία μπορείτε και να τροποποιήσετε.

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεσμεύεται ότι δεν αποκαλύπτει, πωλεί, παραχωρεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε εξωτερικό οργανισμό, εκτός αν έχει μεσολαβήσει προγενέστερη έγγραφη ενημέρωση από εσάς ή εσείς έχετε εξουσιοδοτήσει το κατάστημα μας για την παροχή επιπλέον πληροφοριών ή όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.


Διαφημιστικά Μηνύματα

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν χρησιμοποιεί ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων εταιριών εκτός αν εσείς δεν έχετε αντίρρηση για την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων. Οι εταιρείες αυτές δεν έχουν το δικαίωμα να διατηρούν τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν εσείς εκφράσετε ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.


Αποδοχή Όρων Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας του φυσικού προσώπου από την διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α), καθορίζονται από την επιχείρησή μας και είναι ανταγωνιστικές των τιμών της αγοράς. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς ειδοποίηση. Βεβαίως, ο πελάτης καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του και δεν παίζει ρόλο αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί. Για κάθε τιμή πωλούμενου προϊόντος αναγράφεται δίπλα και η διάρκεια αυτής (π.χ. μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων). Σε περίπτωση προσφορών αναγράφεται η ημερομηνία λήξης αυτών. 


Περιορισμός Ευθυνών

Η επιχείρησή μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν  φθορά προϊόντων, που οφείλεται στην μεταφορά τους. Επιπλέον το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το προσωπικό του καταστήματος μας φροντίζει για την ενημέρωση σας.


Κωδικός Πρόσβασης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μέλη να αλλάξουν τον μυστικό κωδικό πρόσβασής τους (Password), αν βέβαια το επιθυμούν. Τα προσωπικά στοιχεία θα παραμείνουν αναλλοίωτα απλά το σύστημα θα αναγνωρίζει πλέον τον πελάτη με διαφορετικό μυστικό κωδικό πρόσβασής (Password).

Όταν ένας πελάτης - μέλος ξεχάσει τον μυστικό κωδικό πρόσβασής του (Password) μπορεί να ζητήσει υπενθύμιση. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δώσει το email του με το οποίο έχει εγγραφεί στο σύστημα. Ο μυστικός κωδικός πρόσβασής (Password) θα του σταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail του ώστε να μην είναι υποχρεωμένος να μπει στην διαδικασία να ξαναγίνει μέλος.

Ο Λογαριασμός μου

Η λειτουργία της επιλογής «Ο λογαριασμός μου» αφορά στη διαχείριση του καλάθι αγορών σας , στην ανασκόπηση προηγούμενων παραγγελιών σας καθώς και στην επεξεργασία του προφίλ και των στοιχείων σας. Πιο συγκεκριμένα:


Καλάθι Αγορών

Δυναμικό καλάθι αγορών όπου θα μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά στοιχεία για όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέχρι στιγμής. Τα στοιχεία μπορεί να είναι: Αριθμός προϊόντων, ονομασία, κόστος ανά προϊόν, ποσότητα ανά προϊόν, κωδικός προϊόντος, κόστος μεταφορικών (αν υπάρχει) και συνολικό κόστος παραγγελίας.

Ιστορικό Παραγγελιών

Συγκεντρωτική λίστα προηγούμενων παραγγελιών με συνολικό κόστος και αριθμό παραγγελίας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε θα μπορείτε να δείτε την αναλυτική παρουσίαση με στοιχεία αντίστοιχα του καλαθιού αγορών, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί σε εκείνη τη παραγγελία και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε άμεσα και γρήγορα προϊόντα από αυτά που είχατε παραγγείλει στο παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται να τα ψάξετε πάλι μέσα στις αντίστοιχες κατηγορίες προϊόντων ή σειρές.


Ο Λογαριασμός Μου 

Περιοχή όπου μπορείτε να μεταβάλετε ο ίδιος τα προσωπικά σας στοιχεία όπως: τηλέφωνο, email επικοινωνίας, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, στοιχεία τιμολογίου και λοιπά.

Διευθύνσεις Παραλαβής

Δυνατότητα προσθήκης διαφορετικών διευθύνσεων παραλαβής προϊόντων

Έλεγχος Παραγγελιών

Δυνατότητα ελέγχου όλων των παραγγελιών.

Περιοχή προβολής των τελευταίων αγορών

Προσωπικά Στοιχεία

Δυνατότητα αλλαγής των προσωπικών στοιχείων και του κωδικού πρόσβασης

Επικοινωνία

1. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας σε ωράρια καταστήματος στο τηλέφωνο: 6945659679 ή στο email μας: info@pinelopis.gr

Παράπονα

Για την επιχείρησή μας η άποψη και οι υποδείξεις σας για τα προϊόντα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πολύτιμα για την εξέλιξη και τη βελτίωσή μας. Στα πλαίσια αυτά η επιχείρησή μας έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων το οποίο:

Διαχειρίζεται το σύνολο των υποδείξεων των πελατών μας 

Επεξεργάζεται ξεχωριστά την κάθε περίπτωση και στοχεύει στην ομαλή διευθέτησή της 

Επικοινωνεί με τους πελάτες. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα Διαχείρισης περιεχομένου παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά καθημερινά σε ωράρια καταστημάτων στο τηλέφωνο: 6945659679


Ασφάλεια των συναλλαγών

Αναγνωρίζουμε την σοβαρότητα της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση του απορρήτου και του ασφαλούς.

Ζητείται πάντα το όνομα του χρήστη και το password προκειμένου να υπάρξει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα.

Επίσης γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εάν δεν υπάρξει δραστηριότητα για 90’.

Η πρόσβαση στο site της επιχείρησης Pinelopis.gr είναι ελεγχόμενη με (firewall) στον server.


Πνευματικά Δικαιώματα

Όροι Σύμβασης

Η επιχείρησή μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών. Η επιχείρησή μας έχει την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής όταν αποφασίζεται οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με τους όρους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας ακολουθεί πλήρως το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τα θέματα συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου όπως επίσης και το Νόμο περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) ο οποίος ρυθμίζει θέματα πωλήσεων από απόσταση.


Περιεχόμενο

Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση. Η επιχείρηση  Pinelopis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η επιχείρηση Pinelopis.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. 

 Όλες οι τροποποιήσεις και αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτή την σελίδα.


Δηλώσεις Πελάτη

Ο πελάτης εγγυάται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παράλληλα αποτελεί ευθύνη του η κάλυψη οποιασδήποτε ζημιάς μπορεί να προκληθεί στην εταιρεία μας και στο κατάστημά μας από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον πελάτη άτομα.


Προσωπικά Δεδομένα

Προκειμένου να παραγγείλετε θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να καταστεί εφικτή η συναλλαγή και επίσης να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνιών της επιχείρησης Pinelopis.gr ώστε να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, προσφορές, καθώς και για τα νέα της επιχείρησής μας.

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, Ο πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την επιχείρησή μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την επιχείρησή μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την επιχείρησή μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο email: info@pinelopis.gr 

                                   .

Τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να είναι ψευδή, ανακριβή ή παραπλανητικά. 

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. 


Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. 

Δεν πρέπει να εξαπατούν ή να βοηθούν σε εξαπάτηση ή πώληση κλοπιμαίων ή πλαστών αντικειμένων. 


Προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος στην επιχείρηση Pinelopis.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Γι’ αυτό χρειάζεται να φυλάτε καλά τα στοιχεία αυτά ώστε να μην πέσουν σε χέρια τρίτων.

Περιστασιακά μπορεί να διαμορφώνουμε την πολιτική Προστασίας Δεδομένων.

Όλες οι αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτή την σελίδα.


Εφαρμοστέο Δίκαιο 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της επιχείρησης Pinelopis.gr,  διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Οι όροι και οι κανόνες που διέπουν το παρόν καθώς και η ερμηνεία τους, ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και για την επίλυση οποιασδήποτε τυχόν διαφοράς αρμόδια θα είναι αποκλειστικά τα Δικαστήρια Αθηνών.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία και ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας μας την φόρμα επικοινωνίας.

Προστασία Καταναλωτών

Στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (βλέπε: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει), σε κάθε συναλλαγή από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαιωμα να υπαναχωρησει αναιτιολογήτως εντός 14 ημερών, επιστρεφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη εκτος απο τα εξοδα επιστροφής.